Sinds kort prijkt onze widget op de site van Freonen fan Fossylfrij Fryslân (Vrienden van Fossielvrij Friesland voor de niet-Friezen onder ons). Op deze manier kunnen bezoekers makkelijk en laagdrempelig hun vragen direct stellen op de website. Dit leveren wij pro Deo; helemaal gratis!


Belco voor een betere wereld

Wij geloven in een betere wereld. Onze klantenservice-software heeft veel impact op bedrijfsprocessen en klanttevredenheid. Deze impact willen wij ook graag maken om een betere wereld te maken. Om deze reden zijn wij op zoek gegaan naar een vorm waarin wij met onze software ons (gele) steentje kunnen bijdragen.

Zo zijn wij op het idee gekomen om een actieve bijdrage te leveren aan organisaties die direct impact maken in de wereld: De Freonen fan Fossylfrij Fryslân.
Wij ondersteunen ze door onze live-chat oplossing voor op de website van goede doelen gratis aan te bieden. Naast onze snelle live-chat voor het direct contact met bezoekers en (potentiële) donateurs, hebben ze een medewerkerstraining gekregen om de software optimaal te benutten. Èn kunnen ze bij ons terecht voor vragen en ondersteuning.

Een greep uit de voordelen

Voor organisaties als Fossylfrij Fryslân zijn er talloze voordelen van Belco op de website. Omdat er 'echte mensen' achter de chat zitten, verlaagt het de drempel van de bezoekers om contact op te nemen. Dit is een uitgelezen mogelijkheid om ze echt leren kennen. Dit draagt sterk bij aan het vertrouwen in de organisatie. Bovendien kan je ook heel goed aan verwachtingsmanagement doen, door aan te geven wanneer je wel of niet beschikbaar bent voor de chat. Zo weet de bezoeker wanneer hij een reactie kan verwachten.

Op dit moment zijn we in gesprek met verschillende lokale- en (inter)nationaal opererende NGO's (Non Governmental Organisations) om te bespreken of onze software hen kan helpen met het klantcontact. Ook bij deze partijen hopen wij met een steentje bij te dragen. Een betere wereld begint immers bij jezelf. Het begin is met Freonen fan Fossylfrij Fryslân in ieder geval gemaakt.

To be continued!