Wie recent contact heeft gehad met Belco is het vast niet onopgemerkt gebleven. Er is een nieuwe naam bij gekomen in de chat! Deze vrolijke enthousiaste Fries is Marcel uit Dokkum. Marcel gaat bij ons stage lopen voor de komende 3 jaar en doet de opleiding Expert IT, Systems and Devices (niveau 4).

“Voordat ik mijn opleiding kon starten moest ik een stage vinden. Ik was op een avond aan het zoeken en kwam ik Belco tegen, diezelfde avond kreeg ik rond 22:00 ook weer een reactie. Zo had ik redelijk snel een stage gevonden en kon ik gelijk beginnen met mijn opleiding”

Naast stage lopen is Marcel ook een fanatieke sporter. Zo is hij 6 keer in de week erg sportief bezig. De ene helft van de week is hij te vinden in de sportschool en de andere helft staat hij op het veld bij het korfbal team K.V. de Granaet te Dokkum.

Bij het sporten hoort natuurlijk ook een goede voeding, zo zorgt hij ervoor dat hij om de 2 uren wat gezonds eet. "Ik stond eens op de weegschaal en tikte de 120KG aan, ik dacht dit kan zo niet langer. Dus ben ik gaan sporten en gaan letten op mijn eten, daardoor ben ik al 25KG afgevallen! :)"

Marcel is vaak aan het hobbyen aan zijn Lexus, waar hij ook een instagram pagina van bijhoud. Daarnaast gaat hij ook naar autoshows en meetings.  "Ik hou erg van Japanse auto's want ze zijn uniek, betrouwbaar, mooi en in sommige gevallen extreem snel. Ze zijn ook erg makkelijk om optisch aan te passen. De groep van Japanse autoliefhebbers zijn ook heel open naar elkaar en ieder kan daarin mooi zijn eigen ding doen."

Edwin kwam er ook snel genoeg achter dat hij een nieuwe uitdager heeft voor het tafeltennis kampioenschap, Marcel is behoorlijk gewaagd aan Edwin en laat hem daardoor ook weinig winnen. Bij het beslissende duel werd de eindstand 12-15 en moest Marcel zichzelf helaas toch de Prins noemen in plaats van de koning.

Tijdens zijn opleiding wil hij zich verdiepen in IT-security: "Dit zal altijd een belangrijke functie zijn binnen een bedrijf en ik vind het enorm interessant hoe je iets kan proberen te kraken, te verbeteren en te beveiligen".

Marcel gaat voornamelijk helpen bij het support bieden binnen Belco,  je gaat hem gegarandeerd tegenkomen in de chat of je krijgt hem aan de telefoon.


''Koffie is de diesel van de mens''
-Marcel 2021