Ook voor ICT studenten is het lastig om een stageplek te vinden in Corona tijd. Bij Belco hebben altijd plek voor enthousiaste en leergierige studenten. Luuk start zijn stage bij Belco en hoopt deze komende weken om te kunnen zetten in een leer-werkroute, laten we hopen dat het lukt. Hij stelt zich graag aan jullie voor!

Hoi! Ik ben Luuk, 19 jaar. En ja, men noemt mij vaak Lucky Luuk. Gelukkig ben ik zeker, maar niet alles komt mij aanwaaien. Ik ben een harde werker en naast mijn ICT stage bij Belco werk ik bij de andere gele gigant Jumbo in de bezorging.

In mijn vrije tijd mag ik graag brommers kieken. Grapje ;) maar het aan brommers sleutelen en een nieuw leven in blazen geeft mij een goed gevoel. Ik ben altijd in voor nieuwe avonturen! Verder staat de PlayStation regelmatig GTA 5 te draaien. Nu het weer mag van de Corona maatregelen ben ik in het weekend weer regelmatig op het terras te vinden.

Heb ik dromen voor de toekomst? Zeker. Een huis, hoeft niet groot te zijn als er maar een groot stuk land en loods bij zit. Dan kan ik lekker motor crossen en aan mijn auto sleutelen. De eerste dagen bij Belco zijn ontzettend positief. Komende maanden hoop ik veel te leren over de optimale klantenservice en het vakgebied e-commerce. Zin in!