De geruchten gingen al rond dat ik weer terug zou komen. En bij deze geef ik toe dat die geruchten kloppen! De afgelopen maand heb ik alweer meegedraaid met support en ik kan zeggen dat het nog steeds even leuk is! Want ja, ik ben hier door mijn stage beland en dat vond ik toen zo leuk dat ik graag weer terug wilde.

Voor de klanten die mij nog niet kennen, ik ben dus Jorrit! Ik ben 18 jaar en studeer op het moment HBO-ICT aan de Hanze Hogeschool in Groningen. Naast studeren en werken heb ik nog een bedrijfje in webdesign en ben ik actief bij de Friese studentenvereniging van Groningen; Bernlef! Ik ben dus ook een echte nuchtere Fries. Mijn vrienden zeggen altijd dat ik 1001 hobby’s heb. Dit is ook echt het geval: Programmeren, tuinieren, skeeleren, wandelen, koken en iedere maand komen er zo weer een paar bij. Ik ben altijd met honderden dingen tegelijk bezig en dat is best wel makkelijk tijdens het draaien van support. Zo kom ik dan ook aan mijn ere-titel, Support-ninja. Ik hoop de komende tijd veel van jullie te kunnen helpen met mijn skills!

Jorrit tijdens zijn stage in 2019/2020

Naast studie en werk ben ik graag in de tuin te vinden. Thuis-thuis heb ik een groentetuin bij mijn Beppe waar ik regelmatig ben. In Groningen heb ik samen met een paar leden van de studenten vereniging een gezamenlijke groentetuin. Ik laat de natuur zoveel mogelijk het werk zelf doen. Zo gebruik ik geen pesticiden maar insect-werende planten en geef ik geen water maar zorg ik ervoor dat de grond het water op kan slaan. Ik leef graag zo natuurlijk mogelijk. In Groningen heb ik ook het liefst zo veel mogelijk groen in mijn kamer, hier word ik intens blij van! Zo probeer ik ook altijd mijn 30+ kamerplanten goed te praten. “Des te meer planten, des te meer vreugd”.“

Very little is needed to make a happy life; it is all within yourself in your way of thinking.

― Marcus Aurelius, Meditations